Вірний пес цілий тиждень чекав хворого господаря біля лікарні: його забирали додому, але він повертався

Ця неймовірно мила історія в черговий раз доводить, що собака — найкращий і найвідданіший друг людини.

У турецькому місті Трабзон медики однієї з місцевих лікарень помітили пса, якого спочатку прийняли за бездомного. Як незабаром з’ясувалося, хвостатий зовсім не бездомний — він лише смирно чекає на свого госпіталізованого з коронавірусом господаря по імені Джемаль.

Бончук, так звуть вихованця, щоранку о 9 годині приходить до входу в лікарню і з надією дивиться крізь скляні двері. Справа в тому, що 14 січня його господаря відвезла з дому карета швидкої допомоги, а собака побігла за нею.

Бончук
Бончук

Доросла дочка Джемаля забрала пса додому, однак це не допомогло — Бончук знову і знову повертався до лікарні, немов на чергування. Працівники навіть зняли чотирилапого на відео і показали його журналістам, в результаті чого той миттєво став зіркою інтернету. Користувачі прозвали пухнастика турецьким Хатіко.

Як розповіли в медустанові, собака на подив спокійна — не скиглить, не гавкає, нікому не заважає, навіть всередину лікарні не заходить, а лише стоїть біля дверей і смирно вичікує господаря.

Бончук на входе в больницу
Бончук на вході до лікарні

Нарешті через кілька днів госпіталізації пацієнта почали вивозити на прогулянку на інвалідному кріслі, де улюбленець, виляючи хвостом, хапає його за тапочки в спробі відвезти додому, правда, поки що безуспішно.

Долгожданная встреча Джемаля и Бончука
Довгоочікувана зустріч Джемаля і Бончука

За словами Джемаля, Бончук живе з ним ось уже 9 років, тому вони один до одного дуже прив’язалися. Чоловік сподівається якнайшвидше одужати і з нетерпінням чекає виписки. Втім, його пухнастий приятель розділяє це бажання як ніхто інший.

Репортаж про Бончука дивіться нижче:

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.