Як виростити тюльпани і нарциси у вазі на підвіконні? Саме час садити!

Найелегантніші цибулини тюльпанів і нарцисів бувають практично будь-якого кольору, від білого і пастельного до чорнильно-фіолетового, а також двоколірного.

Тюльпани та нарциси настільки надійні, що їх можна навіть вирощувати без ґрунту у вазі з водою.

Це може зробити будь-яка людина, яка любить квіти та хоче побачити їх колір раніше.

Це просто і потребує великих зусиль і грошових витрат. Але зате ви побачите у себе на підвіконні до вази прекрасні квіти, які будуть радувати вас.

Любіть тюльпани та нарциси, але у вас немає терпіння садити та чекати, коли цибулини зацвітуть навесні?

Що, якби ми сказали вам, що є більш швидкий та простий спосіб насолодитися тюльпанами та нарцисами раніше, ніж вони природним чином виростуть на відкритому повітрі.

Для всіх вас, більш нетерплячих людей, вирощування тюльпанів в приміщенні у вазі з водою – це простий спосіб швидко почати сезон!

Тут ми ділимося покроковим керівництвом по вирощуванню тюльпанів у вазі з цибулин.

Виберіть великі цибулини

Восени вибирайте великі цибулини тюльпанів і нарцисів в судовому магазині, продуктовому магазині або квітковому магазині. Чим більше цибулина, тим більше цвітіння.

Ви також можете взяти ваші цибулини тюльпанів і нарцисів, які ви виростили торік.

Природно якість ваших домашніх цибулин буде вище.

Пам’ятайте, що цибулин потрібно певну кількість холодного і сонного часу. Більшості тюльпанів і нарцисів потрібно від 12 до 15 тижнів. Кожен сорт може відрізнятися. Ви можете купити цибулини та покласти їх в холодильник на цей час.

Однак тримайте їх якомога далі від яблук. Газ, що виділяється фруктами, такими як яблука, не дає їм зацвісти. Так що гаражний холодильник – відмінний варіант. Завжди прохолоджуйте рекомендований час і ні в якому разі не менше. Менше охолодження призведе до відсутності цвітіння.

Насипте намистини або дрібну гальку в вазу

Тепер, коли ваші цибулини були охолоджені мінімальну кількість часу, дістаньте їх з холодильника. Помістіть жменю або дві скляні намистини або дрібної гальки в скляну вазу. Розмістіть цибулини вістрям вгору на скляних бусинах. Покладіть ще одну або дві додаткові скляних намистини навколо цибулин. Коріння будуть проходити крізь скляні намистини або гальку в воду.

Тільки не потрібно наливати воду вище цибулин, бо вони почнуть гнити.

Додайте воду і поставте на сонці

Налийте воду в вазу прямо під основу цибулин. Помістіть в кімнату з яскравим непрямим сонячним світлом і спостерігайте, як ростуть цибулини! Коріння будуть проходити крізь скляні намистини в воду. Обов’язково тримайте воду на оптимальному рівні.

Найелегантніші цибулини тюльпанів і нарцисів бувають практично будь-якого кольору, від білого і пастельного до чорнильно-фіолетового, а також двоколірного.

Як тільки ваш тюльпан або нарцис зацвів, підтримуйте рівень вологості на колишньому рівні та продовжуйте змінювати воду. Ваші форсовані тюльпани та нарциси повинні зберігатися тиждень або більше.