5 цікавих фактів про весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон, які світ не знав

Сім'я Її Величності Королеви Великобританії свідомо залишається в центрі уваги не просто багато років, а десятки років. І їх рейтинги не думають падати.

Союз Кейт Міддлтон і принца Вільяма особливо цікавить публіку, так як вони – майбутні спадкоємці королівського трону, до яких, цілком можливо, перейде влада після відходу Королеви Єлизавети з поста, на якому вона вже більше 70 років.

Кейт Міддлтон і принц Вільям розповіли про печалі перед власним вінчанням
Кейт Міддлтон і принц Вільям розповіли про печалі перед власним вінчанням

У цій статті ми вирішили розповісти про весілля Вільяма і Кейт – 5 фактів, про які ви могли не знати

Принц Вільям і Кейт Міддлтон на батьківському форумі
Принц Вільям і Кейт Міддлтон на батьківському форумі
  1. Одруження Вільяма і Кейт Міддлтон принесло загальнодержавному бюджету Великобританії поповнилася більш ніж один мільярд доларів – сюди входить прибуток від туристів, яку приїжджі залишили в дні церемонії.
  2. Довжина подолу сукні нареченої становила 3 метри. Їй було не дуже зручно пересуватися в ньому, і кравці це передбачали, тому перед власним весіллям вона тренувалася на іншому такому ж вбранні, щоб не зачепитися і не впасти перед мільйонами глядачів.
  3. Кейт Міддлтон, на відміну від королеви Єлизавети, сама себе і одягає, і фарбує. Навіть на весілля макіяж робила сама, щоб точно сподобався. Кейт Міддлтон, як подейкують в ЗМІ, навіть пройшла курси у знаменитого візажиста Арабелли Престон.
  4. Спеціально до весілля парфумерний Будинок Floris London розробив аромат під назвою “Весільний букет герцогині “. Це ексклюзив тільки для Міддлтон.
  5. Щоб не відставати від традиції королівського палацу, Кейт Міддлтон повинна була дотримуватися кількох правил нареченої-герцогині, а саме – “надіти щось нове, щось старе, щось блакитне і щось узяте в борг “. Таким чином на весілля вона одягла нові сережки з діамантом, старі мережива на верхній частині сукні, блакитна стрічка в підкладці. А ось в борг вона взяла тіару. І не де-небудь, а у самої королеви.
Кейт Міддлтон і принц Вільям
Кейт Міддлтон і принц Вільям

І, факт в доважок, як кажуть – день одруження Кейт і Вільяма був вихідним у всьому королівстві. Правда, цікаві у них традиції? А головне – у всіх вони свої!

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.