Як виглядає найбільший і добрий гризун в світі? (Відео)

Цей вид гризунів набагато більший за деяких собак і кішок. Пакарана дуже охайна і любить їсти фрукти.

Знайомтеся це пакарана. Тварина живе тільки в тропічних лісах. Її можна зустріти, наприклад, в Бразилії, Колумбії, Болівії. Це дуже доброзичливий звір. Саме тому часто він замінює звичайних домашніх тварин. Вага дорослого гризуна становить близько 15 кілограмів. Зовні він схожий на звичайного щура, тільки набагато більший.

На відміну від своїх родичів пакарана не приносить шкоди. Вона не гризе все підряд і не переносить хвороби. Вона мирна і добра. Цей незвичайний звір їсть зелень, фрукти і овочі. Пакарана ще той гурман і дегустатор. Вона приймає їжу повільно, як ніби насолоджується кожним шматочком. Таке видовище дуже подобається туристам.

Гризун любить чистоту, тому не забуває про гігієну. Він навіть миється, як людина. Тільки подивіться.

Пакарана дійсно чимось схожа на нас. Вона вибирає собі одного супутника життя, з яким залишається назавжди. Вона виношує малят близько восьми місяців. Цей гризун миролюбний і завжди привертає увагу.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й поживним і корисним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!