Як виглядає і чим знаменита найрозумніша кішка в світі? Поставила не один рекорд

В Австралії живе якась Аніка Моріц. Дівчині лише 20 років, а вона вже прославилася на весь світ. Але не собою, а своїм вихованцем.

У Анніки є домашня улюблениця, яку звуть Алексіс. Кішці вже 8 років, і вона має особливі навички – її називають найрозумнішою кішкою в світі.

Найрозумніша кішка в світі може виконати 26 фокусів і трюків всього за одну хвилину

Відео про кішку опублікував Ютуб-канал “Книга Рекордів Гіннеса “. Скільки трюків може виконати цей кіт? – Книга рекордів Гіннеса

 

Це не просто так. Господиня почала дресирувати кішку, коли вусатою було всього 12 тижнів. Тому зараз Алексіс – справжня гордість своєї господині Аніко Моринці.

Моринці розповідає, що за допомогою регулярної і наполегливої дресирування намагалася довести всім, хто сумнівається в розумових здібностях кішок, що вони не тільки прикраса вітальні.

Їх можна видресирувати, якщо докладати багато зусиль, терпіння, любові та розуміння.

На відео з Ютуб-каналу видно, що кішка відгукується на звернення господині, подає їй лапки на прохання, грає в так звану гру “добре “, стрибає, показує справжні гімнастичні прийоми.

Її господиня ходить на всілякі виставки домашніх тварин, і хвалиться своєю улюбленицею.

І це дало свої результати – вихованець прославився на весь світ своїми розумовими здібностями.

Схожі статті

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.