Як склалося життя єдиного онука Юрія Гагаріна, який дуже схожий на свого знаменитого діда?

Перший космонавт Юрій Гагарін був кумиром мільйонів, вперше подолавши земне тяжіння і побачивши нашу планету з космосу такою, якою її ніхто ніколи не бачив.

З тих пір минуло майже 60 років. Як живуть родичі першого космонавта, чим займається його єдиний внук в наш час?

Сім’я Ю.Гагаріна

Юрій Гагарін
Юрій Гагарін

У Ю.Гагаріна, так само як у всіх людей була і сім’я, і друзі. Він загинув у 34 роки в авіаційній катастрофі в 1968 році, залишивши вдовою дружину Валентину та двох дочок дев’ятирічну Олену і семирічну Галину.

Юрій Гагарін
Юрій Гагарін

Валентина все своє життя присвятила дочкам, так і не вийшовши більше заміж. Дівчата виросли, здобули вищу освіту, створили свої сім’ї і стали гідними людьми.

Зараз Олена Гагаріна обіймає посаду генерального директора музею – заповідника “Московський Кремль”, А Галина Гагаріна стала професором, доктором економічних наук, завідує кафедрою національної та регіональної економіки в Російського економічного університету ім.Плеханова.

Внучка космонавта Катерина Елізбаровна Караваєва (дочка Олени) навчалася на історичному факультеті МГУ, працювала в музеї “Московський Кремль”. Вийшовши заміж за дипломата, проживає в Лондоні.

Єдиний внук легендарного космонавта

Син Галини Гагаріної Юрій Костянтинович Кондратчік народився в 1989 році і був названий на честь знаменитого діда.

Юрій Костянтинович Кондратчік
Юрій Костянтинович Кондратчік

Він закінчив факультет державного управління МГУ, захистив кандидатську дисертацію з економічних наук Плехановського університету.

Зараз Юрій-молодший живе в Хабаровську і займає посаду Генерального директора АТ “Міжнародний аеропорт Хабаровськ”. Юрій не звик афішувати свої родинні зв’язки і намагається не говорити про це.

Але його посмішка, що дісталася у спадок від діда Юрія, говорить сама за себе – вона так схожа на усмішку першого в світі космонавта – Юрія Гагаріна.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.