Меган Маркл і принц Гаррі дев’ять разів викликали поліцію в свій будинок: яка загроза нависла над екс-герцогами?

Меган Маркл і Принц Гаррі розповіли дивовижні подробиці свого життя в США. Зокрема, після переїзду до Каліфорнії, їм близько десяти разів довелося звертатися в 911.

Як пише видання “Зе Сан “, працівники місцевого відділення поліції приїжджали на виклик за адресою Меган Маркл і Принца Гаррі після того, як спрацьовувала сигналізація про неправомірне проникнення в будинок.

З приводу незаконного проникнення поліція навіть висунула звинувачення і затримала чоловіка середніх років

Зокрема, влітку 2020 року в офіс шерифа округу Санта-Барбара надійшло 4 виклику. Три з них сталися рано вранці і позначені як “спрацьовування сигналізації “.

Тривали подібні виклики і в серпні, однак, коли правоохоронні органи приїжджали, нікого не заставали при огляді території.

На кілька місяців це припинилося. Однак пізніше, вже напередодні Різдва в будинок Меган Маркл і принца Гаррі прибула поліція через ще одного виклику з приводу незаконного проникнення на приватну територію.

Правоохоронці на наступний день затримали 37-річного Ніколаса Брукса

Чоловіка відправили до в’язниці за порушення закону, а згодом – звільнили. Однак причину його появи на території будинку представників родини Королеви Великобританії досі не розголошують.

Меган Маркл і Принц Гаррі
Меган Маркл і Принц Гаррі

Відзначимо, що останнє звернення від Меган Маркл і Принца Гаррі в поліцію Каліфорнії було зафіксовано 16 лютого цього року також через проникнення на приватну територію сторонніх осіб.

У поліції відмовляються давати більш розгорнуті коментарі з цього приводу. Однак відомо, що Меган і Гаррі замислюються про посилення охорони свого будинку, поки незрозумілі наміри зловмисників.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.