Турецька симпотяжка з красивими очима: як виглядає єдина сестра Бурака Озчівіта з “Пишного століття”

Бурак Озчівіт - відомий турецький актор і модель. Він знявся в культовому серіалі "Пишне століття", який був заснований на реальних історичних подіях.

За зіркою турецьких серіалів із захопленням і розчуленням стежать багато шанувальників з усього світу. І це зовсім не дивно, адже він такий привабливий і харизматичний.

Інстаграм-профіль Бурака налічує майже 18 мільйонів фоловерів, які з кожним днем все більше і більше чекають фотографій і новин від кумира.

Нещодавно Бурак Озчівіт вперше показав свою сестру: прогулявся з нею в свій вихідний день

Бурак нечасто ділиться в соціальних мережах знімками з нею, але на це раз він зробив виняток. Прогулявшись з родичкою по морському узбережжю, він зробив кілька фотокадрів і оприлюднив їх в особистому блозі.

Якщо придивитися, на фото можна побачити, як сильно вони між собою схожі. Варто відзначити, що рідна сестра актора і моделі Бурака Озчівіта – така ж красуня, і теж працює в сфері моделинга в рідній Туреччині.

Її можна помітити і в серіалах місцевого виробництва.

Відзначимо, що вже кілька років серце красеня зайнято. Він одружений на своїй партнерці по серіалу “Корольок – пташка співоча “.

Бурак Озчівіт з 2017-го року разом з актрисою Фахріє Евджен виховує милого 2-річного синочка Карана. А ще у знаменитості є єдина сестра Бурчун. Як зауважують багато шанувальників, дуже схожа на нього.

Бурак Озчівіт став обличчям бренду елітної турецького одягу
Бурак Озчівіт став обличчям бренду елітної турецького одягу

Незважаючи на те, що Бурак і його дружина зараз занурені в сімейні справи і виховання зовсім ще малолітнього сина, у глави сімейства все ж вистачає сил і часу зніматися в нових проектах, щоб забезпечувати рідних.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.