Турецька симпотяжка з красивими очима: як виглядає єдина сестра Бурака Озчівіта з “Пишного століття”

Бурак Озчівіт - відомий турецький актор і модель. Він знявся в культовому серіалі "Пишне століття", який був заснований на реальних історичних подіях.

За зіркою турецьких серіалів із захопленням і розчуленням стежать багато шанувальників з усього світу. І це зовсім не дивно, адже він такий привабливий і харизматичний.

Інстаграм-профіль Бурака налічує майже 18 мільйонів фоловерів, які з кожним днем все більше і більше чекають фотографій і новин від кумира.

Нещодавно Бурак Озчівіт вперше показав свою сестру: прогулявся з нею в свій вихідний день

Бурак нечасто ділиться в соціальних мережах знімками з нею, але на це раз він зробив виняток. Прогулявшись з родичкою по морському узбережжю, він зробив кілька фотокадрів і оприлюднив їх в особистому блозі.

Якщо придивитися, на фото можна побачити, як сильно вони між собою схожі. Варто відзначити, що рідна сестра актора і моделі Бурака Озчівіта – така ж красуня, і теж працює в сфері моделинга в рідній Туреччині.

Її можна помітити і в серіалах місцевого виробництва.

Відзначимо, що вже кілька років серце красеня зайнято. Він одружений на своїй партнерці по серіалу “Корольок – пташка співоча “.

Бурак Озчівіт з 2017-го року разом з актрисою Фахріє Евджен виховує милого 2-річного синочка Карана. А ще у знаменитості є єдина сестра Бурчун. Як зауважують багато шанувальників, дуже схожа на нього.

Бурак Озчівіт став обличчям бренду елітної турецького одягу

Незважаючи на те, що Бурак і його дружина зараз занурені в сімейні справи і виховання зовсім ще малолітнього сина, у глави сімейства все ж вистачає сил і часу зніматися в нових проектах, щоб забезпечувати рідних.