(Відео) Кінооператор обігнав спринтерів на дистанції 100 метрів

Студент університету в Китаї став вірусним після того, як кадри, де він біжить по трасі під час знімання 100-метрового забігу, потрапили в Інтернет.

Студент університету в Китаї став вірусним завдяки відео, в якому він біжить попереду спринтерів в забігу на 100 метрів під час зйомок бойових дій. Студент, ім’я якого ще не названо, вкрав шоу на гонці, і, хоча у нього була фору в кілька метрів, його біг все одно був неймовірно несподіваним і вражаючим.

Неймовірний забіг

Про пробігу оператора поки мало що сказано, хоча видання Shanghai Eye, яке вперше розмістило відео, написало, що його камера важила чотири кілограми, або близько восьми фунтів. Біг з чимось такого розміру може легко порушити темп, і це навіть без урахування того факту, що учень намагався тримати руку витягнутою, а камера була направлена ​​на гонщиків до самого фінішу. Він також не виглядав одягненим для пробіжки (схоже, він був в джинсах і куртці), що робило його виступ ще більш видовищним.

Одного разу Powerade випустила рекламу, дуже схожу на це відео. Рекламний ролик починається на заключному ділянці забігу на 10 000 метрів, коли диктор називає трьох бігунів, які борються за перемогу. У міру того як кадр переміщається вперед, можна побачити оператора, який біжить поруч з лідерами, крок за кроком бігаючи разом з ними.

“Це наш оператор ?” – кричить диктор. “Він провів всю гонку з камерою на плечі”. Оператор першим перетинає межу, а потім на екрані з’являється пляшка Powerade. Це кумедна реклама, і в даному випадку життя, схоже, імітувала мистецтво.
Але ця гонка в Китаї реальна, і її обов’язково потрібно подивитися. Немає ні слова ні про те, чи можна було використовувати кадри студента (вони могли бути досить хиткими), ні чому він вирішив так старанно знімати. Може, йому потрібен був додатковий бал на уроці кіно.