Коли Чорна п’ятниця 2021: дати, знижки, поради

Чорна п'ятниця - це найважливіший день для шопоголіків.

Але навіть ті, хто не дуже любить закуповуватися всяким товаром весь рік, не відмовляють собі в задоволенні взяти на роботі вихідний і зробити серйозні (і не дуже) покупки за вигідною ціною на весь рік.

Коли буде чорна п’ятниця в 2021 році

Дата чорної п’ятниці в 2021 році – 26 листопада. Зазвичай останню неділю листопада в західних країнах – це день Подяки. Традиція чорної п’ятниці (black Friday) прийшла саме з-за кордону, дата розпродажів встановлюється з відсиланням на їх календар. Найчастіше вона проходить з 23 по 29 листопада. В 2021 році чорна п’ятниця починається 26 листопада і триватиме три дні.

Чорна п'ятниця 2021
Чорна п’ятниця 2021

Що можна купити в чорну п’ятницю

Більшість магазинів в ці дні влаштовують величезні розпродажі в надії отримати потік клієнтів. І це дійсно так, адже люди хочуть урвати ласий шматочок і купити бажані товари за вигідними цінами. Так, найчастіше в чорну п’ятницю можна купити одяг, техніку, сувеніри, канцелярію, аксесуари та інші товари зі знижкою до 90% в залежності від політики магазину. А практично всі компанії проводять акції з подарунками.

Як розумно витратити гроші в чорну п’ятницю

Щоб не купувати зайвого (а спокуса буде великим), дотримуйтеся декількох правил. Отже, редакція “Одна хвилина ” радить:

  • заздалегідь скласти список товарів, які вам дійсно необхідні;
  • не купувати бажаний товар в першому-ліпшому місці – порівняйте хоча б три точки продажу, щоб вибрати для себе найбільш оптимальний варіант;
  • уважно вивчайте товар перед покупкою, щоб вам не підсунули бракований під приводом всесвітнього дня розпродажів.

Не забудьте поділитися інформацією про покупках в соціальних мережах. Адже золоте правило шопінгу – не похвалитися – не купив!

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.