До України прийде бабине літо: прогноз погоди на останній тиждень вересня 2022 року

Останній тиждень вересня в Україні буде досить теплим, але при цьому багатий на дощі. В яких областях України буде бабине літо, а яких литимуть дощі, читайте далі в матеріалі.

Похолодання цього року в Україні відбулось дуже стрімко. Ще 31 серпня було тепло, а 1 вересня майже по всій Україні пішли дощі, а температура значно впала.

Весь вересень у всіх областях України було прохолодно та мокро. Однак останній тиждень місяця порадує українців теплою погодою та променями сонця майже у всіх областях України.

Північ та центр України

У центральній частині України, зокрема в Києві, температура повітря в останній тиждень вересня значно підвищиться, повідомляє сайт sinoptik.ua. Так, найтепліше буде в останній день місяця. Температура повітря вдень підніметься до 22°С. Не дивлячись на потепління, на весь тиждень в Києві прогнозують хмарність та дрібні дощі.

Погода у Києві на тиждень
Погода у Києві на тиждень

В іншому північному місті України, а саме в Чернігові, температура повітря в останній тиждень вересня буде триматися в межах 16-19°С в день та 9-11°С  уночі. Прогнозується похмура погода та періодичні дощі.

Південь України

На півдні України, зокрема в Одесі, останній тиждень вересня буде теплим. Температура повітря буде триматись в межах 21-23°С вдень та 15-18°С уночі. Погода буде ясною та сонячною. В п’ятницю, 30 вересня, можлива гроза.

Погода в Одесі на тиждень
Погода в Одесі на тиждень

Захід України

Останній тиждень вересня на Західній Україні, зокрема у Львові, буде дощовим та похмурим. Однак при цьому буде відносно тепло. Так, погода вдень буде триматись в межах  16-21°С та  9-12°С уночі.

Погода у Львові на тиждень
Погода у Львові на тиждень

В іншому місті Західної України, а саме в івано-Франківську буде дещо тепліше. Стовпчик термометра вдень підніматиметься до 23°С, а вночі опускатиметься до 10-14°С. Погода буде похмурою, а в середу, 28 вересня, прогнозується дрібний дощ.

Схід України

На сході України, зокрема в Харкові, останній тиждень вересня буде похмурим та дощовим, однак холодно не буде. Стовпчик термометра вдень буде підійматись до 17-20°С, а вночі температура буде триматись в межах 11-13°С. 27 та 28 вересня буде дощити.

Погода в Харкові на тиждень
Погода в Харкові на тиждень

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.