Олена Зеленська розповіла про своє життя під час війни і зізналась, що стала сильнішою: “Мені комфортно”

Перша леді України Олена Зеленська в інтерв'ю американському каналу CBS розповіла, як війна змінила її життя і її саму. Подробиці читайте в матеріалі.

Перша леді країни грає неабияку роль в іміджі будь-якої країни. Перша леді обов’язково має бути присутньою на різних офіційних заходах, а також підтримувати дипломатичні відносини з дружинами  Президентів інших країн. Олена Зеленська взяла на себе більше перерахованих обов’язків. Дружина Володимира Зеленського до початку війни в Україні займалася культурною дипломатією, змінювала систему харчування в школах та багато іншого.

Після початку повномасштабної війни в Україні Олена Зеленська приймає активну участь в налагоджені комунікації з представниками різних країн, які підтримують Україну. Перша леді регулярно дає інтерв’ю закордонним ЗМІ, де розказує про звірства, які вчиняє російська армія на території України. Олена Зеленська не лише робить розголос про ситуацію в країні на весь світ, а й просить воєнну і фінансову допомогу від західних партнерів. Наприклад, Олена Зеленська стала першою дружиною Президента, яка була удостоєна виступати на американському Конгресі. Під час свого виступу перша леді України попросила допомогти Україні зброєю.

Олена Зеленська
Олена Зеленська розповіла про своє життя під час війни і зізналась, що стала сильнішою

Нещодавно перша леді України дала інтерв’ю американському каналу CBS, яке 7 жовтня було опубліковане на Ютуб-каналі Офісу Президента. Олена Зеленська під час розмови з журналістом зачепила багато тем, в тому числі й розповіла про те, як змінилось її життя за останні 7 місяців. Перша леді наголосила, що всі українці стали сильнішими за останні місяці і трапилось це не по їх волі. Однак Олена не приховує, вона хотіла б уникнути цього досвіду, адже відчувала себе комфортно у тому житті, яке було до 24 лютого.

Усі стали сильнішими. Тут немає якоїсь моєї унікальності. Ти виживаєш і за допомогою цих випробувань стаєш автоматично сильнішим. Хотіла б я пережити ці випробування? Думаю, що ні. Мені було комфортно в тому моєму стані, в якому я жила все своє життя.

, – сказала Олена Зеленська в інтерв’ю.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.