Як у світі почався ранок 1 травня 2023 року: у США малюк порушив закон, а у Шотландії задешево продають острів

Ми всі звикли до серйозних та часто сумних новин. Пропонуємо відволіктись та дізнатись, що кумедного й дивного відбулось у світі станом на ранок 1 травня 2023 року

Що б не відбувалось у світі, але місце смішним та навіть дивним новинам знайдеться завжди. Дайджест останніх найкумедніших та найбільш незвичайних подій на планеті станом на 1 травня 2023 року.

У Китай повернулась панда після 20 років “у гостях”

Велика панда Я Я приземлилася у Шанхаї після вильоту із зоопарку Мемфіса в Теннессі. У США вона провела останні 20 років на правах оренди. Раніше у квітні американський зоопарк влаштував прощальну вечірку з Я Я і сказав, що їм не вистачатиме панди. Повернення чорно-білої тваринки додому означає закінчення 20-річної угоди з Китайською асоціацією зоологічних садів.

У США малюк оминув охорону Білого дому

Нещодавно допитливий малюк отримав звання одного з наймолодших порушників закону. Дитина зуміла протиснутись крізь металеву огорожу та оминути охоронців. Офіцери Секретної служби США, відповідальні за безпеку Білого дому, забрали малюка та віддали його батькам.

У США малюк незаконно пробрався на територію Білого дому
У США малюк незаконно пробрався на територію Білого дому

Речник Секретної служби Ентоні Гульєлмі сказав, що офіцери “зустріли допитливого молодого відвідувача вздовж лінії північної огорожі, який ненадовго зайшов на територію Білого дому”. Це могло бути перше успішне проникнення на територію Білого дому відтоді, як огорожа комплексу подвоїлася у висоту приблизно до 3,96 метра.

У Шотландії продають острів за $188,000

Приватний ізольований острів у Шотландії виставили на продаж. Його вартість сягає близько 188 тисяч доларів. Острів Барлокко, площею понад 10 гектарів, знаходиться приблизно в 9 кілометрах від найближчого міста Гейтхаус-оф-Фліт. На острові є ставок для підтримки місцевої дикої природи в зимові місяці, втім немає будівель чи будь-якої іншої інфраструктури.

Девід Коррі, агент з продажу, сказав, що будь-який покупець, який бажає провести електроенергію на острові, не зможе під’єднатися до жодної енергетичної мережі, але вони, ймовірно, зможуть встановити сонячні панелі або інші “зелені” технології.

У штаті Айдахо 2,500 овець “мігрували”

В американському штаті шосе перетнуло близько 2,5 тисяч овець одночасно
В американському штаті шосе перетнуло близько 2,5 тисяч овець одночасно

В одному з американських штатів нещодавно мігрували близько 2,5 тисяч овець. Втім, стадо далеко від свого старого пасовища не відійшло – тварини перетнули місцеве шосе, адже на іншій стороні дороги трава виявилась зеленішою.

У штаті Айдахо в цю пору року не є чимось незвичайним побачити скотарів, які переміщують стадо овець на висоту. Втім, цього разу за такою великою кількістю овець, що перебігають шосе, спостерігав натовп із близько 300 людей.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.