Нову королеву Великобританії можна пожаліти: ставлення принца Гаррі до мачухи Камілли побачив увесь світ

Світова публіка здебільшого впевнена, що принц Вільям і принц Гаррі відчувають неприязнь до своєї мачухи, королеви Камілли. Насправді їх стосунки не такі, як здається.

8 вересня 2022 року принц Чарльз став королем Великобританії Карлом ІІІ, а його дружина Камілла Паркер-Боулз отримала титул королеви-консорта. 6 травня 2023 року відбулась коронація і за рішенням монарха Камілла офіційно стала Її Величністю королевою Великобританії та Північної Ірландії.

Цій жінці довелося добряче понервуватись перед знайомством з синами свого чоловіка, принцами Вільямом і Гаррі. У них був вагомий привід не любити обраницю батька, тому що вона зруйнувала його шлюб з їх матір’ю Діаною Спенсер.

Стосунки Чарльза і Діани були невдалими на відміну від роману з коханкою Каміллою Паркер-Боулз, з якою він підтримував відносини до шлюбу і під час нього, а в 2005 році офіційно одружився на ній.

Ставлення принца Гаррі до нової королеви Великобританії Камілли побачив увесь світ
Ставлення принца Гаррі до нової королеви Великобританії Камілли побачив увесь світ

Ця історія створила ілюзію, що Вільям і Гаррі зненавиділи свою мачуху, однак насправді перша зустріч Камілли з принцами пройшла благополучно. Вона порозумілась зі спадкоємцями чоловіка.

Діти Чарльза і Діани були зовсім маленьким, коли стало відомо про роман майбутнього короля з Каміллою Паркер-Боулз. Справжнє ставлення Вільяма та його молодшого брата до мачухи було розголошено у книзі “Битва братів: Вільям і Гаррі — дружба і ворожнеча”. У ній герцог Сассекський зізнався, що жаліти треба було не їх з братом, а Каміллу:

Щиро кажучи, вона завжди була дуже близька зі мною та Вільямом. Вона не зла мачуха. Подивіться, у якому положенні вона. Не треба жаліти мене та Вільяма, пожалійте її. Вона чудова жінка і вона зробила нашого батька дуже щасливим, а це найголовніше. Вільям і я любимо її шалено

, – сказав Гаррі.

Ставлення принца Гаррі до нової королеви Великобританії Камілли побачив увесь світ
Ставлення принца Гаррі до нової королеви Великобританії Камілли побачив увесь світ

Сьогодні король Карл і королева Камілла вважаються однією з найгармонійніших королівських пар. Подружжя щасливо живе у шлюбі вже 17 років і проводить свої дні у праці на благо корони.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.