Нову королеву Великобританії можна пожаліти: ставлення принца Гаррі до мачухи Камілли побачив увесь світ

Світова публіка здебільшого впевнена, що принц Вільям і принц Гаррі відчувають неприязнь до своєї мачухи, королеви Камілли. Насправді їх стосунки не такі, як здається.

8 вересня 2022 року принц Чарльз став королем Великобританії Карлом ІІІ, а його дружина Камілла Паркер-Боулз отримала титул королеви-консорта. 6 травня 2023 року відбулась коронація і за рішенням монарха Камілла офіційно стала Її Величністю королевою Великобританії та Північної Ірландії.

Цій жінці довелося добряче понервуватись перед знайомством з синами свого чоловіка, принцами Вільямом і Гаррі. У них був вагомий привід не любити обраницю батька, тому що вона зруйнувала його шлюб з їх матір’ю Діаною Спенсер.

Стосунки Чарльза і Діани були невдалими на відміну від роману з коханкою Каміллою Паркер-Боулз, з якою він підтримував відносини до шлюбу і під час нього, а в 2005 році офіційно одружився на ній.

Ставлення принца Гаррі до нової королеви Великобританії Камілли побачив увесь світ

Ця історія створила ілюзію, що Вільям і Гаррі зненавиділи свою мачуху, однак насправді перша зустріч Камілли з принцами пройшла благополучно. Вона порозумілась зі спадкоємцями чоловіка.

Діти Чарльза і Діани були зовсім маленьким, коли стало відомо про роман майбутнього короля з Каміллою Паркер-Боулз. Справжнє ставлення Вільяма та його молодшого брата до мачухи було розголошено у книзі “Битва братів: Вільям і Гаррі — дружба і ворожнеча”. У ній герцог Сассекський зізнався, що жаліти треба було не їх з братом, а Каміллу:

Щиро кажучи, вона завжди була дуже близька зі мною та Вільямом. Вона не зла мачуха. Подивіться, у якому положенні вона. Не треба жаліти мене та Вільяма, пожалійте її. Вона чудова жінка і вона зробила нашого батька дуже щасливим, а це найголовніше. Вільям і я любимо її шалено

, – сказав Гаррі.

Ставлення принца Гаррі до нової королеви Великобританії Камілли побачив увесь світ

Сьогодні король Карл і королева Камілла вважаються однією з найгармонійніших королівських пар. Подружжя щасливо живе у шлюбі вже 17 років і проводить свої дні у праці на благо корони.