Мама-героїня: собака народила 18 цуценят-далматинців (ФОТО)

Собака породи далматинець народила 18 цуценят: 10 хлопчиків і 8 дівчаток. Скоро сімнадцять з них поїдуть у новий будинок.

Багатодітну маму-собаку звуть Неллі. Луїза Клемент з Англії, господиня вихованиці, дуже здивувалася, коли її домашня улюблениця привела вісімнадцять цуценят. Зазвичай середній послід далматинців становить від 8 до 10 особин.

Жінка розповідає, що у собаки були тривалі пологи. «Мені здалося, що все закінчилося після номера п’ятнадцять, оскільки вона, схоже, лягла спати. Але потім з’явився ще один, а після цього ще два», – каже Луїза.

 ""

Господиня дуже пишається домашньо твариною. Вона каже, що Неллі стала прекрасною мамою. Клемент розводить собак породи далматинець уже понад тридцять років. У неї вдома 27 песиків. Жінка живе у власному будинку з просторим двором, тому місця вистачає усім.

 ""

На подвір’ї у собак є свій будиночок, а також гірки і гойдалки. Песики дуже грайливі, тому їм зробили всі умови. Вихованці сплять і на кухні, і у вітальні. Іноді навіть на ліжку з господинею.

Собака народила 18 цуценят
Собака народила 18 цуценят

Поки маленьких далматинців виховує собака Неллі, але жінка планує залишити собі тільки одного цуценя. Решта сімнадцять скоро переїдуть в іншу сім’ю.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.