Звір незвичайної краси: дівчина прихистила кошеня, яке виявилося зовсім не домашньою твариною (ФОТО)

Дівчина знайшла на вулиці маленьке кошеня і забрала його додому. Однак новий член родини виявився справжнім хижим звіром.

Брат з сестрою гуляли на вулиці і раптом почули писк, який лунав з кущів. Вони підійшли ближче і побачили двох маленьких беззахисних кошенят, які ще не бачили, але вже просили про допомогу.

Котячої мами не було навколо, а сліпих кошенят потрібно було рятувати. Тому дівчина недовго думала і принесла тварин додому. Котики були дуже слабкими, відгодувати вдалося тільки одного. Другий помер через кілька днів.

Нового улюбленця родини годували, за ним доглядали, як за немовлям. Кошеня трохи підросло, і його показали ветеринару.

Слова фахівця просто шокували дівчину. Він стверджував, що це зовсім не кіт і зовсім не домашня тварина. Господиня чотирилапого малюка не повірила, поки це не підтвердили ще інші ветеринари.

«Домашній котик» виявився маленьким ягуарунді. Це хижа тварина сімейства котячих. Він дуже красивий і милий, доброзичливий, але все-таки коли виросте, може стати небезпечним. У нього шалено красивий окрас. Він виглядає, як кіт, тільки набагато більшим. Довжина дорослої ягуарунді досягає 70 сантиметрів. Через це дівчина не могла залишити «кошеня» у себе вдома.

Дорослий ягуарунді

Незвичайну тварину поселили в спеціальному притулку, де котик буде себе почувати, як у дикій природі. Коли дитинча ягуарунді підросте, його відпустять в рідне середовище.