Згодом серце зникне: дитина народилася з унікальною родимкою на лобі (ФОТО)

Дитина з'явилася на світ з незвичайною родимкою на лобі у вигляді серця. Лікарі кажуть, що з часом воно зникне.

Кожна медсестра фотографувалася з цим унікальним хлопчиком. Дитина народилася з родимкою на лобі, яка схожа на маленьке сердечко.

Ребенок с родимым пятном
Дитина з родимкою

Батьки малюка спочатку не зрозуміли в чому справа. Батько хлопчика навіть пробував стерти серце з лобика сина. Але потім стало ясно, що дитину поцілував сам Бог.

 ""

Мама і тато незвичайного хлопчика кажуть, що це символ їх великої і міцної любові. Сина назвали Чінар, і він швидко завоював увагу оточуючих. Ніхто не може стримати усмішки, коли бачить «серцевого хлопчика». До речі, так його прозвали в садку.

 ""

Дитині вже 4 роки, і його незвичайне сердечко теж виросло. Лікарі повідомили батькам, що родима пляма з часом зникне. Але поки хлопчик не перестає радувати і маму з татом, і звичайних перехожих.

 ""

 ""

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?