Як зараз виглядає онкохвора Кейт Міддлтон: принцеса Уельська в машині на передньому, принц Вільям за кермом

З завмиранням серця весь світ стежить за новинами з Букінгемського палацу. Особливо переживають за стан принцеси Кейт Міддлтон. Англійці її просто обожнюють й очікують виходу у світ з нетерпінням.

Інстаграм-канал Windsor Royal Family розповів, що король Чарльз III із королевою Каміллою відвідали церкву поблизу замку Балморал. Мовляв, у цій поїздці їх супроводжували принц та принцеса Вельські.

Кейт Міддлтон дорогою у церкву торік

Зважаючи на прикрі повідомлення, що Кейт страждає на онкологію, прихильники королівської родини дуже зраділи, що їхня улюблениця вийшла у світ. Подібне останнім часом трапляється дуже рідко. Люди так прокоментували подію в Краті Кірк:

“Принцеса Уельська Кейт виглядає казково, сіяє так яскраво!”

“Приємно бачити Кейт та безбородого Уільяма”.

“Сподіваюсь, вони чудово проводять час у моєму улюбленому замку”.

Жіноцтво взялося обговорювати гарний вигляд принцеси. Мова також зайшла за капелюшок. Деякі пригадали, що вже бачили його на Кейт раніше. Інші, що певно були присутні у церкві в момент відвідин її королівською знаттю, висловили непорозуміння, що Міддлтон була в зовсім іншому одязі.

Кейт Міддлтон дорогою у церкву цьогоріч

Тоді під постом з’явилося вибачення. Мовляв, деякі світлини, на яких чітко зображені Кейт та Вільям і навіть король із королевою взято з торішніх відвідин. А оті, де все розмито, якраз свіжі.

Кейт Міддлтон відвідала фінал Вімблдонського турніру

Тепер пазл склався, і стало зрозуміло, чому капелюшок із пір’ям дружини Вільяма багатьом видався знайомим. Це виріб бренду Hicks & Brown вартістю 130 доларів. Церковне богослужіння також відвідали заразом і герцог Единбурзький Едвард із дружиною Софі й сином.

Кейт зразка цього року видно у склі автівки не дуже добре. Вільям перебуває за кермом, а дружина щось говорить та радісно посміхається. Перед цим Міддлтон з’являлася на широкий загал у липні. Разом із донькою Шарлоттою принцеса відвідала фінал Вімблдонського турніру, що відбувся у Лондоні.

Популярне

Схожі статті

Гості будуть вмовляти дати рецепт: французькі вʼялені томати Конфі – ідеально для салатів та просто на батон

Якщо ви хочете здивувати гостей цікавою та смачною закускою, радимо приготувати помідори конфі, вʼялені за французьким рецептом. Результат безумовно буде вартий витраченого часу.

“Зверталася до магії, щоб до неї повернувся”: Віталій Козловський вперше прокоментував стосунки з дружиною

Український співак Віталій Козловський вперше прокоментував, як саме розвивалися його стосунки з дружиною. Чи правдиві були чутки, які лунали навколо їхньої пари?

“Бачила його за кермом”: команда Олега Винника прокоментувала повернення головного “вовка” країни в Київ

Мережею ширяться чутки, буцімто відомого співака Олега Винника бачили в Україні. Чи дійсно співак феєрично повернувся до своїх "вовчиць", чи все це просто плітки? Подробиці у статті.