Єфремов на суді вину не визнав, тому що “нічого не пам’ятає ” – а раз не пам’ятає, то і не винен

Сьогодні відбулося чергове судове по справі Михайла Єфремова, яка вчинила смертельне ДТП. Ситуація все більше нагадує фарс.

Винуватця ДТП актора Єфремова привезли в наручниках і масці на суд. Він зараз перебуває під домашнім арештом в очікуванні судового вердикту.

А коли він відбудеться, сказати складно – засідання то переносять, то щось не так. А тепер сам Єфремов, як кажуть, пішов у відмову. Пояснення вкрай просте (дослівно):

Як же я можу визнати себе винним, якщо я нічого не пам’ятаю

А адвокат Ельман Пашаєв додав:

Ми навіть просимо суд допомогти нам. Може, Єфремов в ході засідання згадає всі події тієї ночі

Те, що Єфремов нічого не пам’ятає, не дивно. У його крові знайшли більше 1 проміле алкоголю і заборонені речовини.

Суд над Єфремовим
Суд над Єфремовим

Пияцтво за кермом є обтяжуючою обставиною і Єфремов може сісти на 12 років. Його друзі намагалися вигородити актора і навіть заявляли, що за кермом був не він. Хоча його бачили чимало свідків, це зафіксував інспектор ДПС, який оформляв ДТП, є аматорське відео, на якому видно, як хитаючись, актор вилазив з водійського сидіння.

Загалом, захист Єфремова намагається максимально затягти суд, а в той час йдуть активні торги з рідними загиблого за розмір компенсації.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.