У молодої жінки вже два роки безупинно росте живіт, а лікарі безсилі – мама двох діток в розпачі

Живіт аномальних розмірів у 36-річної жінки виріс буквально за 2 роки і зараз збільшується на 1-2 см кожен місяць в діаметрі. Допомогти їй поки ніхто не зміг.

Цю жінку звуть Хуан Госянь, вона живе в китайській провінції Гуйчжоу. Про її трагічну ситуацію повідомило на весь світ видання Daily Mail, після того, як вона через лікарів і журналістів попросила допомоги у світової спільноти. У неї вдома їй ніхто допомогти не може, навіть діагнозу цього дивного стану немає.

Хуан Госянь

Хуан Госянь живе в небагатій родині в селі Дачжі, вона втратила роботу через цю хворобу, чоловік перебивається випадковими заробітками і практично не бував удома. А тепер він пропав взагалі. Хуан сама вже не може навіть приготувати їсти і прибрати в будинку через катастрофічних розмірів живота.

Спочатку жінка сама висловила припущення, що завагітніла 3-ою дитиною. У неї є син 9-ти років і 6-річна дочка. Потім у неї почалися сильні болі. Місцевий лікар (один на всю округу) дав їй укол знеболюючого і після цього її ніщо не боліло.

Через кілька місяців Хуан знову звернулася до лікарів, так як живіт ріс аномально, а ніяких ознак вагітності  жінка, яка двічі народила, не відчувала.

Хуан Госянь в серпні 2020 навіть складно вставати

Місцеві доктори тільки руками розвели. Їй вже поставили купу діагнозів: рак всіх внутрішніх органів окремо і оптом, цироз печінки, аномальна доброякісна пухлина яєчників. Була навіть операція по відкачці рідини з черевної порожнини, але після неї нічого не змінилося.

Сьогодні вага жінки, яка спочатку важила менше 50 кг (біля 48 кг), складає більше 72 кг.

Живіт Хуан Госянь зараз

Відчайдушні жінка, у якої грошей немає навіть на їжу, попросила допомоги у інших країн – все-таки її випадок унікальний, а китайська влада просто не відповідають на її звернення. Одна клініка погодилася взяти її на обстеження і потім – лікування, але просить внести 30 тисяч юанів (близько 120 тисяч гривень) відразу. А все інше вони беруть на себе.

Таких грошей неграмотна жінка собі навіть уявити не може. Ось така от історія.

Хуан Госянь з дітьми