Вона подарувала другий шанс на життя: як собака врятувала 2-річну дитину від переохолодження?

Жінка залишила свою дитину на морозі на 2 дні.

Безжальна зима і справжній мороз лютує в Сибірі, Росія. Іноді навіть дорослій людині нелегко залишатися довго на страшному морозі. Цьому хлопчику не пощастило, але дбайлива тварина не залишило малюка одного в біді.

 

Якось люди побачили, що у сусідки чомусь на ганку собака вже два дні з місця не сходить. Коли жителі Локтевського району придивилися, вони жахнулися. Собака лежала біля маленького хлопчика.

 

З’ясувалося, що дворічну дитину мати залишила просто одного на вулиці, вмирати в морозному дворі. Завдяки домашній собаці, малюк і вижив. Тварина зігрівала тіло хлопчика своєю вовною. Після того, як це сусіди побачили, дитину терміново забрали в лікарню. У нього діагностували важку стадію гіпотермії (переохолодження). 2-річний хлопчик вижив.

 

Собака зігріває дитину
Собака зігріває дитину

За таке ставлення до дітей, жінку позбавили батьківських прав. Можливо, її чекає в’язниця. До речі, її знайшли тільки через чотири дні.

Собака жива і її визнають героєм, вважають ангелом-хранителем. Тільки справжня мати, може віддати своє життя за дітей. І не важливо, рідна вона мама чи просто добра і пухнаста.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як Фейсбук допоміг 2-річній дівчинці врятувати маму?

Нагадаємо, краса – не головне. Новий Холостяк зізнався, яку дівчину шукає на проекті.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.