Вона подарувала другий шанс на життя: як собака врятувала 2-річну дитину від переохолодження?

Жінка залишила свою дитину на морозі на 2 дні.

Безжальна зима і справжній мороз лютує в Сибірі, Росія. Іноді навіть дорослій людині нелегко залишатися довго на страшному морозі. Цьому хлопчику не пощастило, але дбайлива тварина не залишило малюка одного в біді.

 

Якось люди побачили, що у сусідки чомусь на ганку собака вже два дні з місця не сходить. Коли жителі Локтевського району придивилися, вони жахнулися. Собака лежала біля маленького хлопчика.

 

З’ясувалося, що дворічну дитину мати залишила просто одного на вулиці, вмирати в морозному дворі. Завдяки домашній собаці, малюк і вижив. Тварина зігрівала тіло хлопчика своєю вовною. Після того, як це сусіди побачили, дитину терміново забрали в лікарню. У нього діагностували важку стадію гіпотермії (переохолодження). 2-річний хлопчик вижив.

 

Собака зігріває дитину

За таке ставлення до дітей, жінку позбавили батьківських прав. Можливо, її чекає в’язниця. До речі, її знайшли тільки через чотири дні.

Собака жива і її визнають героєм, вважають ангелом-хранителем. Тільки справжня мати, може віддати своє життя за дітей. І не важливо, рідна вона мама чи просто добра і пухнаста.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як Фейсбук допоміг 2-річній дівчинці врятувати маму?

Нагадаємо, краса – не головне. Новий Холостяк зізнався, яку дівчину шукає на проекті.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .