Навальний в комі: лікарі не впевнені, чи зможуть його врятувати

Зараз блогер і опозиційний політик перебуває в реанімаційному відділенні клініки Омська. Стан критично важкий.

Лікарі повідомили, що його підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Олексій впав у кому. Активісту стало погано сьогодні вранці під час перельоту. Рейс позапланово довелося посадити в аеропорту Омська, і чоловіка госпіталізували з помутнінням розуму і сильним болем. Прес-секретар Навального підозрює – його отруїли ті, хто незадоволений діяльністю.

Про госпіталізацію Олексія широкому загалу повідомила його прес-секретар Кіра Ярмиш

Олексій Навальний
Олексій Навальний

«Сьогодні вранці Навальний повертався в Москву з Томська. У польоті йому стало погано. Літак екстрено сів у Омську. У Олексія токсичне отруєння. Зараз ми на швидкій їдемо в лікарню. Ми припускаємо, що Олексія отруїли чимось, підмішаним в чай. Це було єдине, що він пив з ранку. Лікарі кажуть, що токсин швидше всмоктався через гарячу рідину. Зараз Олексій без свідомості », – написала Ярмиш в своєму Твіттері.

Зараз відомо, що Навальний був в Томську по роботі, і про мету свого візиту афішував в соціальній мережі. Це могло стати передумовою до того, як його знайшли зловмисники.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.