Співачка в паніці: Ірину Нельсон з Reflex переслідує маніяк – він прислав фото виритих могил для неї і чоловіка

Зірки завжди є об'єктом пильної уваги не тільки шанувальників, а й психічно неврівноважених людей, і злочинців. Зараз велика проблема з'явилася у співачки з культової групи 90-х Reflex. Справою вже зайнялася поліція.

Серед популярних виконавців російської естради багато дозволяють собі поводитися вульгарно або скандалити – екстравагантний тип поведінки допомагає привернути до себе увагу публіки і заробити на ньому. Але Ірину Нельсон, талановиту 48-річну співачку, скандалісткою ніяк не назвеш. Скандалів з її участю і зовсім не було в мережі до недавнього часу. Але зараз, незрозуміло чому, якийсь анонім почав погрожувати артистці і її сім’ї.

Погрози вбивством вона стала отримувати близько півроку тому – СМС, листи, дивні дзвінки.

Ірина Нельсон і В’ячеслав Тюрин

З соціальних мереж знаменитості стало відомо, що днями її чоловікові, В’ячеславу Тюріну, прийшов лист з погрозами на електронну пошту. Мовляв, дві могили вже очікують подружжя, і обов’язково дочекаються, якщо не заплатити майже мільйон рублів.

Текст послання супроводжувався фото двох ям десь в лісі.

«Три дні тому вирив в МО дві могили: тобі і твоїй Ірині Нельсон».

Фото ілюстративне, з відкритого доступу

Ірина з чоловіком всерйоз турбуються за свою безпеку, тому намагаються знайти зловмисника, вирішити ситуацію через поліцію і суд. Але поки результатів в розслідуванні немає.

Вадим Ляпін, адвокат пари, теж дав коментар щодо ситуації – найкраще знайти людину, яка поширює загрози, поки він не пішов далі, адже подібні повідомлення можуть виходити не тільки від психічно неврівноваженого особи, а й злочинців.

Ніяких серйозних причин для помсти В’ячеслав та Ірина не можуть знайти, крім як злочин зі звичайної заздрості. Але хіба заздрість може довести нормальну людину до вбивства?

Ірина Нельсон сьогодні

У них вже є вимога підготувати 850 тисяч рублів і чекати вказівок.

Поки очікуються новини від слідства і самої Нельсон, подружжя посилили охорону свого будинку і намагаються уникати потенційно небезпечних ситуацій.