Скандал в Туреччині: Рустем-паша побив свою наречену, султан Сулейман заступився за нього в соцмережах

Халіт Ергенч не вірить, що Озан Гювен міг підняти руку на жінку. А ось про неврівноважений характер Деніз Булусуз в Туреччині знають всі. Хто ж винен?

Скандал з актором Озаном Гювеном, який в серіалі “Прекрасне століття” зіграв Рустема-пашу, набирає обертів. Тягнеться розгляд вже два місяці і скоро справу передадуть суд.

Озан гювен і Деніз Булутуз
Озан Гювен і Деніз Булусуз

Гювена звинувачують у жорстокому побитті його нареченої актриси Деніз Булусуз. Дівчина потрапила в лікарню з серйозними травмами, написала заяву в поліцію і розповіла про насильство на всю країну.

травми Деніз
Травми Деніз
травми Деніз
Травми Деніз

За її версією, вони з Озаном гуляли в ресторані в компанії, трохи випили. І до слова Деніз згадала свого колишнього хлопця. Озан розлютився і некрасиво обізвав свою наречену. Вони посварилися і пішли в будинок Озана, де жили вже кілька місяців до весілля.

Там Озан продовжив ображати Деніз, а потім став бити. Це тривало кілька годин, поки їй вдалося втекти. Вона стверджує, що Озан в люті розгромив багато речей в будинку, облив її водою, розбив їй на голові лампу і дав більше 20-ти ляпасів.

Вся громадськість віступила на Гювена, з ним розірвали всі контракти, тільки співтовариство сценаристів запропонувало почекати рішення суду.

Зі свого боку, Озан висунув зустрічний позов, представив докази своєї невинності і озвучив свою версію того, що сталося.

Травми Озана Гювена
Травми Озана Гювена

За його словами, ще в ресторані Деніз стала його принижувати, порівнюючи зі своїм колишнім. Озан її запитав, навіщо вона все це розповідає при сторонніх, а вона спеціально стала розкривати особисті подробиці. Ображений чоловік пішов, вона за ним.

Удома вона перша почала скандал, погрожуючи знищити і його самого і його кар’єру, якщо він кине її. Тоді дівчина навмисно зіштовхнула лампу, абажур розбився і вона стала ніжкою наносити собі удари по голові і тілу. Він закричав, навіщо вона це робить, вона зі сміхом відповіла – щоб зганьбити його.

Коли Озан став відбирати цю ніжку, вона побила і його, випадково розсікла собі підборіддя. Чоловік відібрав у неї знаряддя, навіть заклеїв їй рани, що кровоточили, пластиром – вона відмовилася викликати швидку допомогу. Тоді він покликав водія, віддав її речі і Деніз поїхала до подруги. І тільки на наступний вона написала в соцмережі, що її побили, а в поліцію звернулася через 6 днів.

Зараз справою займається поліція і вона знайшла багато дивного.

Халіт Ергенч
Халіт Ергенч

Однак за артиста заступився його колега по “Прекрасному століттю” Халіт Ергенч, який виконав роль Сулеймана. Він сказав журналістам видання “Аслан “:

Я дуже люблю і поважаю Озана Гювена як людину, знаю його дуже давно. Жодного разу за довгі роки він не виявив себе як агресивна людина. Напевно події є пояснення, і я сподіваюся, що справедливість восторжествує

Тепер Озан Гювен призупинив свою роботу і відмовився від коментарів до закінчення суду.

 

 

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.