Зробив тату, пірсинг і відрізав вуха: любитель різних модифікацій з тілом не планує зупинятися (ФОТО)

Німець видалив собі вуха і тепер зберігає їх у банці. Крім цього, у чоловіка навіть є чіп у зап'ясті, яким він розраховується у магазинах.

39-річного Сандро з Німеччини знають у соцмережах як Mr Skull Face. Він зробив операцію по роздвоєнню язика і відрізав вуха, які зберігає в банці, – повідомляє Daily Mail.

Чоловік позбувся вух для того, щоб його голова була схожа на череп.

 ""

З 2007 року Сандро почав міняти свою зовнішність. Він каже, що колись побачив по телевізору людинуз шипами на голові. Після цього почав експериментувати зі своїм тілом. Ці модифікації роблять його впевненим у собі.

«Якщо люди витріщаються, мені все одно. Зміни, насамперед, зміцнили мою впевненість у собі», – стверджує любитель тату.

 ""

У нього розрізаний язик, імпланти на обличчі, немає вух, по всьому тілу пірсинг і татуювання, чіп у руці і він не збирається зупинятися.

Сандро планує також відрізати кінчик носа і зробити тату на очних яблуках. Чоловік вважає, що його зовнішній вигляд відлякує оточуючих, тому він не може знайти роботу.

 ""

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.