Американець до Хелловіну прикрасив ділянка дуже реалістичними «неживими людьми» – сусіди викликали поліцію (ФОТО)

Вже 31 жовтня та 1 листопада жителі західних країн святкують День Всіх Святих.

Якщо у нас в Україні і Росії цього дня не дуже відповідає місцевим традиціям, а представники релігійного світу його і зовсім засуджують, то в західних країнах це вважається нормою. Жителі вбираються в костюми, ходять по сусідах і просять солодощі.

А ще – головним атрибутом підготовки є правильно прикрашений будинок

І чим страшніше виглядає твоє житло, тим крутіше. Один американець вирішив прославитися на весь світ, і у нього це вийшло відмінно. Свій особняк і прибудинкову територію він украсіл..муляжамі людей. Чи не справжніми, звичайно, але дуже навіть правдоподібними. Самі подивіться.

Американець прикрасив будинок муляжем "трупів"
Американець прикрасив будинок муляжем

За це сусіди навіть викликали поліцію. Одні спочатку не зрозуміли, що це всього лише дуже реальний декор до майбутнього свята, а інші поскаржилися на те, що це лякає їх дітей і не дає нормально жити. Копи в цій ситуації не стали просити його прибрати з території “декор “, адже це не порушує закон. А як вам таке рішення?

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.