Жінка пішла до лікаря з сильним болем в голові і дивних відчуттях у вусі. Там виявилося щось неймовірне

Молода жінка на ім'я Лакшмі Кенаті з міста Карнатаке в Індії змушена була терміново звернутися в лікарню.

У спекотний літній день Лакшмі після обіду вирішила відпочити на веранді, вона прилягла в гамак і задрімала. Через деякий вона прокинулася від гострого головного болю, а в в правому вусі щось ворушилося і лунали лякаючі звуки, схожі на шурхіт паперу. Жінка негайно з чоловіком вирушила в місцеву лікарню, по дорозі вона ледь не втратила свідомість від страшного болю.

Її пустили до отоларінтологу без черги і той при огляді виявив у вусі якесь велике комаха. Судячи з кількості очей, які були видні, це виявився павук.

Павук у вусі
Павук у вусі

Поки лікар готував усе необхідне для видалення комахи, павук вирішив не чекати своєї долі, а втекти. Він самостійно виліз з вуха і кинувся навтьоки, але був спійманий під банку.

Павук-каракурт
Павук-каракурт

З жахом присутні в ньому впізнали смертельно небезпечного каракурта – його укус вбиває дорослої людини за кілька хвилин. Яд спочатку доставляє жахливий біль у всьому тілі, а потім паралізує і нещасний вмирає від задухи.

До неймовірного щастя Лакшмі, павук не вкусив її – очевидно, шукав собі укриття і вирішив, що вухо для цього підходить. І добре, що лікар не намагався його витягти – тоді захищаючись, той точно б вжалив жінку.

Лакшмі
Лакшмі

Лакшмі сказала, що відтепер цю дату святкуватиме як другий день народження, а спати лягати тільки зі спеціальними вушними затичками. У жарких країнах багато хто так робить.

До всього Лакшмі страждає від арахнофобії – у неї панічний страх павуків.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.