Всього пари секунд не вистачило, її навіть ніхто не спинив: друзі кажуть про смерть дівчини, яка загинула в ДТП на Хрещатику

30 жовтня Алла Сорока загинула під колесами позашляховика, який вилетів на Майдан Незалежності. Про подробиці аварії і що говорять друзі дівчини - читайте далі.

У той нещасливий день 30-річна Алла випадково опинилася на Майдані. Дівчині всього кілька годин залишалося до поїзда, щоб поїхати додому до рідних. За пару хвилин до своєї смерті вона зробила селфі і встигла відправити його подрузі. Після цього на повідомлення вже більше не відповідала.

Журналістам сайту Obozrevatel вдалося поспілкуватися з друзями загиблої.

Страшна аварія з трагічним кінцем

Рідні та близькі вже кілька днів не можуть прийти до тями після того, що сталося. Вони кажуть, що Алла була дуже добра і глибоко віруюча. За страшним збігом обставин дівчина потрапила в центр Києва саме тоді, коли некерований автомобіль на високій швидкості влетів людей, що стояли на Майдані.

Юрій Назаренко, власник позашляховика, виїжджав з вулиці Інститутської і, як він стверджує, втратив свідомість.
Перелякані люди почали розбігатися, але автомобіль все таки збив двох людей – стареньку бабусю і Аллу Сороку, вони обидві, на жаль, померли на місці.

Автомобіль з мета аварії
Автомобіль з міста аварії

Всього кілька секунд для порятунку

Подруги дівчини сотні разів переглядають запис з місця трагедії і душа болить ще сильніше – Аллі не вистачило всього декількох секунд, щоб врятуватися.

Лілія Полянська, подруга дитинства загиблої нарікає: «Очевидці кажуть, що в той момент ніхто не кричав, ймовірно, тому вона не бачила цей автомобіль. І мимо пробігла людина, хоч би за руку її смикнула, крикнула, вона б змогла врятуватися».

Алла була дуже віруючою дівчиною і в той нещасливий день вона ходила по церквах Києва. «Вчора у матінки Алла пригощала нас своїм печивом… Ми попрощалися, як виявилося, назавжди. У Бога всі живі, але як же гіркі ці сльози», – написала Олена Даеву, знайома загиблої.

Алла простила б?

Подруги дівчини по церкви думають, що ця трагічна ДТП сталася не спроста, вона покинула цей світ у той же день, що і матінка Олімпія, яку дівчина дуже почитала.

Знайома вважає, що Алла пробачила б водія: «Я впевнена, що вона б сказала:« На все воля Божа, треба пробачити ». Йому тепер з цим горем жити. Я вірю, що Господь відключив йому свідомість ».

Алла Сорока встигла зателефонувати мамі за пару годин до своєї загибелі і поговорити з нею в останній раз. Знала б вона, що це був прощальний розмова …

Поховали біля братика

Дівчину поховали на батьківщині у Вінницькій області. Подруга дитинства розповідає: «Її могила поруч з могилою молодшого братика. Він прожив на цьому світі всього кілька днів після народження і помер. Тепер вони там разом ».

Загибла Алла Сорока
Загибла Алла Сорока

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.