Смертельна ДТП в Києві: водій таксі Убер заснув за кермом і влетів в зупинку (ВІДЕО) Важлива новина

Міністерство внутрішніх справ повідомляє, що в п'ятницю, 13 листопада, вранці на окружній водій таксі з маркуванням Убер не впорався з керуванням і влетів в зупинку, де люди чекали прибуття громадського транспорту.

За попередньою версією правоохоронних органів, винуватцем аварії на Окружній став водій Uber. Він в’їхав у зупинку громадського транспорту, в результаті чого 2 людини загинули, а 1 – отримав серйозні травми.

Як пише у себе на сторінці в Фейсбук заступник міністра МВС Антон Геращенко, винуватець ДТП заснув за кермом від втоми.

Також Антон Геращенко опублікував відео зіткнення

У своєму зверненні Геращенко закликав депутатів зайнятися питанням регламентування та графіка роботи водіїв служб таксі та громадського транспорту, а також на законодавчому рівні встановити робочі години, в які водії можуть перебувати за кермом транспортного засобу.

Сегодня около 8 00 утра автомобиль с знаками службы такси “Uber”, водитель которого потерял управление, наехал на…

Posted by Антон Геращенко on Thursday, November 12, 2020

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.