Радикал Олег Ляшко показав зворушливі кадри з шестимісячним сином: до неможливості ніжний татусь

Навесні цього року дружина лідера Радикальної партії подарувала йому сина. Політик не приховує дитину від публіки, так що на цей раз Олег Ляшко показав зворушливі кадри сімейної прогулянки.

Герой нашої сьогоднішньої статті одружений на 49-річній жінці на ім’я Росіта. Цікаво, що перш ніж узаконювати стосунки, пара прожила в цивільному шлюбі цілих 20 років. Зараз вони виховують дорослу доньку Владиславу і шестимісячного синочка Сашу.

Публіка звикла бачити Олега Валерійовича жорстким і суворим, адже саме таким і повинен бути радикал, але в домашній обстановці він виявився на подив турботливим батьком і ніжним чоловіком. Саме такий висновок можна зробити по його публікаціях в Instagram.

Олег и Росита Ляшко
Олег і Росіта Ляшко

Вчора в мікроблозі Ляшко з’явилося миле фото з Сашенькою під час прогулянки на свіжому повітрі. Політик з посмішкою на обличчі тримає сина на руках і показує йому одну зі своїх собак — французького бульдога на прізвисько Горішок.

Ось як герой статті підписав знімок:

«Мій найкращий час у житті».

Захоплені коментатори не стримували емоцій:

  • «Супер! Ви такі чудові!»;
  • «Це щастя!»;
  • «Малюкові півроку. Як летить час!»;
  • «Такі милі»;
  • «Здоров’я вам і вашій родині».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Судячи з того, як змінився Instagram Олега з появою Саші, йому дуже подобається відчувати себе молодим татом. Не виключено, що тепер політик стане більш м’яким і в роботі.

spot_img

Схожі статті

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто.