Лякаючий антирекорд: понад 15 тисяч нових хворих за добу в Україні

Коронавірус, незважаючи на карантин вихідного дня, не те, що не відступає, а настає семимильними кроками.

На сьогоднішній ранок за відомостями, які міністр охорони здоров’я Максим Степанов опублікував на своїй сторінці з Facebook, зафіксовано 15 331 новий випадок зараження Ковід-19, в тому числі у 606 медиків і 659 дітей, 225 чоловік померли.

міністр охорони здоров'я Максим Степанов
Міністр охорони здоров’я Максим Степанов

У підсумку, Україна за кількістю хворих на 100 тисяч населення скоро наблизиться до країн, які вже ввели жорсткий локдаун. Уряд також розглядає такий варіант, якщо кількість нових заражень буде 30 тисяч.

Всього на 26 листопада 667 189 осіб хворих і перехворілих, померли 11 717, проведено понад 4,3 млн тестів. Найбільше хворіють у Києві, Дніпропетровській, Київській, Харківській і Запорізькій областях.

Бережіть себе, носіть маску і поменше ходіть в людних місцях.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.