Масочні розборки: бійки з “антимасочніками” стають буденністю – топ гарячих відео

Карантин триває в Україні трохи менше року.

Люди від цього, звичайно, вже втомилися. Однак з новою хвилею коронавируса стали більш уважно і жорстко ставиться до свого здоров’я і засобів захисту. Одним з важливих і непохитних вимог в громадських місцях залишається носіння маски. Незважаючи на те, що більшість людей вже прийняли це як дане, залишаються окремі кадри, які відмовляються надягати її в транспорті або магазині навіть під приводом відмови в наданні послуг.

Практично кожен день в мережі з’являються нові відео, де пасажири з кулаками виганяють з маршрутки, а покупця просто викидають з маршрутки через те, що вони відмовилися виконувати загальні вимоги і надягати маску. Давайте подивимося на самі курйозні та смішні ситуації, які, якщо глибоко подумати, досить сумні.

У Запорізькому магазині сталася бійка через прохання надіти маску

Агресивний покупець хотів закупитися, але неправильно надів маску. Охоронець намагався спочатку попросити його нормально використовувати засіб захисту, а потім попросив піти.

Але клієнтові це не сподобалося і розгорілася бійка. Відео знімали клієнти з різних ракурсів. На відео видно, як агресивний покупець сам провокує скандал.

Пізніше приїхали копи і заспокоїли порушника карантинних вимог.

У Дніпрі в тролейбус сів пасажир без маски: не хотів виходити з салону і кинувся з кулаками

Агресивний і неадекватний пасажир накинувся на водія. Водій ледве відбився. Хоча стверджує – спочатку попросив надіти маску ввічливо.

Але порушник порядку не отримав своє покарання – він втік ще до приїзду поліції.

Здають нерви: ковідние бійки в Росії

Таке явище, як “масочний розбирання “, трапляється не тільки в Україні. Конфлікт швидко переходить у війну, якщо люди без маски в громадському місці ще і кашляють. Психологи стверджують – в такій поведінці винен стрес.

І знову масочний розборки: столиця України, 9 грудня 2020 року

У київському ТРЦ Ocean Plaza охоронці побили хлопця, який вирішив намотати на обличчя шарф замість маски.

В результаті злісного порушника забрали в райвідділ поліції, склали протокол і вимагають відшкодування матеріального збитку.

https://t.me/KyivOperativ/70109

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.