У Геннадія Кернеса знайшли 11-річну дочку, яку він приховував в Лондоні: близький друг видав таємницю

23 грудня 2020 року в харківському театрі опери та балету проходить прощання з померлим мером Геннадієм Адольфовичем Кернесом.

У Харківського міського голови Геннадія Кернеса є 11-річна дочка Софія. Таку заяву зробив бізнесмен з Харкова на ім’я Павло Фукс, який довгий час близько спілкувався з померлим чиновником і був його другом.

За інформацією Фукса, ім’я дівчинки – Софія. Вона зараз проживає зі своєю мамою в столиці Великобританії Лондоні. Відомі сини Кернеса підтримують з нею зв’язок і знають про її існування. Дівчинці 11 років.

“Він її шалено любив. Просто не хотів, щоб вона бачила його хворим. Вона на нього дуже схожа – просто копія! І зовні і за характером “, – розповів Фукс.

Протягом майже дванадцяти років приховував свою дочку від очей публіки, і навіть від деяких друзів

Помер мер Харкова Геннадій Кернес
Помер мер Харкова Геннадій Кернес

Саме тому в ЗМІ немає жодної згадки про дочку Кернеса, на відміну від трьох його синів. Кирило Кернес народився в шлюбі з Оксаною Василенко, Данило Привалов – від Галини Привалової, Родіон Гайсинський – син останньої коханої мера Харкова Оксани Гайсинської.

Нагадаємо, що цієї осені мер Харкова Геннадій Кернес підчепив інфекцію Ковід-19. Імовірно, чиновник міг заразитися від своєї ж покоївки.

З огляду на його немолодий вік, ускладнення і наявність хронічних хвороб, Ковід-19 став для Кернеса смертельним. Про те, що його серце трагічно зупинилося, повідомили в ЗМІ рано вранці 17 грудня.

Прощання з Кернесом 23 грудня 2020 року
Прощання з Кернесом 23 грудня 2020 року

У середу, 23 грудня весь Харків прощається зі своїм мером. На прощання приїхав і Віталій Кличко – глава української столиці. Тисячі людей з самого ранку зібралися під харківським театром опери та балету, щоб проводити політика в останню путь.

Прощання з Кернесом 23 грудня 2020 року
Прощання з Кернесом 23 грудня 2020 року

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.