Як змінити постачальника газу: докладна інструкція для абонентів

Укладення договору з компанією, яка поставляє газ, місяць тому стало обов'язковим для всіх споживачів без винятку.

Багато в попихах повелися на рекламу, і вибрали собі не того постачальника. На жаль, в таких ситуаціях доведеться розривати договір з колишнім постачальником і підписувати новий. Процедура містить кілька нюансів, проте є досить нескладною.

У цій статті ми розповімо, як крок за кроком змінити постачальника газу

Як змінити постачальника газу
Як змінити постачальника газу

1. Споживач направляє обраного ним нового постачальника заяву на приєднання.

2. Новий постачальник повідомляє про рішення клієнта діючого ( «старого») постачальника через інформаційну платформу протягом 3 днів від отримання заяву на приєднання.

3. Новий постачальник розгляне подані споживачем документи. Він має право анулювати подану споживачем заяву на приєднання, якщо вважатиме його ненадійним (наявність боргів у старого постачальника).

4. Новий постачальник надсилає споживачеві повідомлення про дату початку поставок газу, протягом 3 днів після завершення процедури зміни постачальника.

5. Новий постачальник реєструє споживача у власному Реєстрі споживачів.

Як змінити постачальника газу
Як змінити постачальника газу

Відзначимо, щоб знайти постачальника газу і ознайомитися з усіма наявними на цьому ринку пропозиціями, досить просто встановити на телефон додаток “Енергетика онлайн “.

Зараз сервіси з усіма добірками компаній тільки формуються, але там вже є актуальні пропозиції.

Два великих постачальника – це компанія НАК Нафтогаз і ЯСНО. Саме у них два найнижчих тарифу по країні і зручна процедура оформлення.

Однак кожен споживач для себе сам визначає компанію для співпраці.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.