Син Геннадія Корбана загинув в аварії: подробиці трагедії в родині політика

Лев Корбан, син Геннадія Корбана, загинув в результаті ДТП в Дніпропетровській області. Хлопчику було всього 16 років.

Вчора, 5 січня, в мережі з’явилася новина про смерть сина українського бізнесмена і екс-глави партії УКРОП Геннадія Корбана. Вже сьогодні цю інформацію підтвердили дніпровські ЗМІ і близькі політика.

У вівторок 5.01 Лев поїхав кататися з однокласницею на баггі. Це невелика машина високої прохідності, яку використовують для їзди по бездоріжжю. Рідні забили на сполох, оскільки підлітки довго не поверталися додому, а ввечорі поліція виявила квадроцикл Льва на дні річки разом з тілами дітей.

Багги, в котором погиб Лев Корбан с подругой
Баггі, в якому загинув Лев Корбан з подругою

Правоохоронці вважають, що молоді люди не впоралися з керуванням, в результаті чого перекинулися і не змогли вибратися з води, оскільки були пристебнуті ременями безпеки.

Свої співчуття родині Геннадія Олеговича висловили Зорян Шкіряк, Максим Бужанський та інші політичні діячі України. Після смерті Льва у бізнесмена залишилися ще троє синів.

Корбан с сыном
Корбан з сином

Корбан відомий завдяки співпраці з олігархом Ігорем Коломойським. Після призначення останнього головною Дніпропетровської обладміністрації, Геннадій став його заступником. Також він очолював партію «УКРОП» (Українське об’єднання патріотів), від неї ж висувався в Верховну раду, однак програв вибори.

Корбан и Коломойский
Корбан і Коломойський

У Корбана є власний бізнес, пов’язаний з нерухомістю, а саме, готелями й торговельними центрами. Двічі його діяльність ставала причиною замахів на життя — в 2006 і в 2010 роках. Перший раз обстріляли автомобіль Геннадія, не знаючи, що його самого всередині машини не було. Через 4 роки бізнесмена поранили в результаті вибуху в кафе в Дніпропетровську.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.