Українка народила двійню, але забрала додому лише одну дитину

Жінка із Житомира народила двійню, але забрала лише сина, – повідомляє служба ТСН.

Жінка народила двійнят: хлопчика і дівчинку. Син абсолютно здоровий малюк, а донечка з’явилась на світ із вадою серця. Лікарі переконували маму, що в майбутньому можна зробити операцію, і дівчинка буде здоровою. Але українка відмовилась від дитини, а забрала лише сина.

У житомирянки уже є двоє дорослих дітей. Жінка пояснила, що залишає новонароджену дитину, бо на операцію для донечки в сім’ї не має коштів.

Завідувачка обласного перинатального центру у Житомирі Майя Смоляр повідомила: «Я як медпрацівник їй пояснювала, і соціальні служби до неї приходили, і психолог приходив, і ми всі казали, що не можна розлучати двійню, бо вони відчувають один одного. І по друге, будь-якій дитині потрібна мама і маму ніхто не замінить».

Однак ніхто не зумів переконати маму двійні. Тому зараз за дівчинкою доглядають медики. Вони кажуть, що дитина активна, добре їсть, і навіть за місяць набрала півкіло.

Медпрацівники звозили дитину в Національний інститут серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова, що у Києві. Там домовились про операцію. Коли дівчинці буде півроку, її прооперують.

Смоляр пояснила, що це досить складна вада серця, але вона може бути скорегована під час оперативного втручання. Також вона додала, що після цієї операції є шанс, і досить непоганий, що дитинка буде здоровою.

Після карантину дівчинку передадуть до будинку малюків. Але медики сподіваються, що мама все-таки прийде за донькою.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".