Погода на травневі свята 2021: чи перешкодить весняний дощ пасхальним шашликам?

Вже менше ніж через тиждень - травневі свята. Затяжні вихідні, коли хочеться зустрітися з друзями, зібратися родиною і приготувати шашлики десь в парку.

Головне – щоб погода дозволяла. А вона в цьому році на Великдень буде дуже неоднозначною – у багатьох регіонах країни передають дощі, і вони будуть то короткочасними, то тривалими.

У нашій статті ми розповімо, які прогнози дають синоптики.

Експертна думку висловив народний синоптик Леонід Горбань

Погода на травневі свята 2021: перешкодить весняний дощ пасхальним шашликів?
Погода на травневі свята 2021: перешкодить весняний дощ пасхальним шашликів?

За його словами, те, що в 2021 році вся весна видалася холодною – це закономірно. Винуватцем такої погоди, каже синоптик, є Сатурн.

З огляду на те, що Великдень цього року пізня, то холодної була весна, і не сильно жарким буде літо.

“Весна така і повинна бути в цьому році. 2 021 під керуванням Сатурна, року Сатурна все перевертають, в весну вносять зиму. Весна холодна, дерева розпускаються пізно, трава повільно зростає. Додатково до цього ще й Великдень цього року пізно 2 травня . Природна закономірність, що до Великодня ніколи немає тепла “, – зазначає Леонід Горбань в коментарі сайту ТСН.ЮА.

Однак додає, що в травні будуть теплі дні, в кінці місяця навіть – спека, однак не обійдеться і без заморозків.

“1-2 травня – буде тепло 3 травня – очікується дощ, а ось 4 травня – в Україну прийде похолодання із заморозками, яке буде триматися до 7 числа. В період з 8 по 11 травня буде тепло, але похмуро, 12- 21 травня – сонячно і тепло, 22-23 травня – дощі і в кінці місяця – спека, в останній день місяця, 30 травня, буде йти дощ “, – поділився своїм прогнозом народний синоптик.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.