Старенька більше 10 разів змінювала зовнішність, щоб взяти кредит в Monobank (Фото)

Олег Горохівський - один із засновників найбільшого в Україні онлайн-банку Monobank. На своїй сторінці в Facebook він повідав одну курйозну історію про клієнта компанії.

Як виявилося, заповзятлива пенсіонерка, яку раніше неодноразово ловили і судили за шахрайство, хотіла взяти кредит в монобанк. Оскільки фізично відділень банку не існує, і все обговорення відбувається віртуально, вона реєструвалася під різними іменами, редагувала свої фотографії за допомогою Фотошопа, надавала підроблені паспорти і намагалася отримати кредит.

До слова, бабуся раніше потрапляла в руки правоохоронних органів і за те, що займалася створенням підроблених паспортів. Ось колишньої досвід і допоміг.

“Сенсація! Бабуся Арьи Старк живе в Україні. Бабусі 60 років, вона з міста Синельникове, Дніпропетровської області. Неодноразово судима за 190 статтею КК (шахрайство). Раніше торгувала підробленими і вкраденими паспортами. Згодом бізнес з торгівлі паспортами стиснувся, так як майже всі її оточення відловили і посадили і їй довелося “йти на справу” самій”, – написав Олег Гороховський.

Скріншот зі сторінки Олега Горохівського в Facebook
Скріншот зі сторінки Олега Горохівського в Facebook

“Жінка змінює образи і паспорта, і намагається отримати кредити в українських банках. Ось тільки деякі з її безрезультатних спроб взяти кредит в моно. Подивіться які маски з храму Багатоликого вона використовує. Особливо їй добре в масці старухи Шапокляк (перша в нижньому ряду) , имхо”, – розповів співзасновник Monobank.

Ось що пишуть в коментарях користувачі:

Скріншот зі сторінки Олега Горохівського в Facebook
Скріншот зі сторінки Олега Горохівського в Facebook
Скріншот зі сторінки Олега Горохівського в Facebook
Скріншот зі сторінки Олега Горохівського в Facebook

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.