Травесті-діва Монро продегустувала українські паски: де купувати, а де краще не варто?

Травесті-діва продегустували великодні паски, які купила у відомих українських супермаркетах.

У затишній кімнаті, де повно косметики і коти сплять на ліжках, травесті-діва Монро провела експеримент. Вона купила паски в відомих магазинах України. Відео телеведуча опублікувала на своєму YouTube-каналі «Невгамовна Монро».

Для дегустації діва підготувала великодні паски від таких українських виробників: «Сільпо», «Ашан», «Billa», «КиївХліб», «БКК». Монро вибрала бюджетні паски. Середня вартість яких, близько 1 євро, це 29, 63 грн за станом на 15.04.2020.

Ціни великодніх пасок від українських виробників, які вибрала Монро:

  • Сільпо – 38 грн
  • БКК – 35 грн
  • Billa – 32 грн
  • КиївХліб – 27 грн
  • Ашан – 15 грн

Травесті-діва з’їла по шматочку кожної паски. Щось їй сподобалося, а щось ні. На пекеті однієї паски навіть інформації про склад не було. Інші були то занадто сухі, то мали яскравий запах дріжджів. А деякі паски відповідали: цінна = якість. Але і були дуже смачні, які можна купувати додому.

Склад покупних пасок бажає кращого. Перша травесті-діва України зазначила, що у них мало родзинок, ваніліну, і багато консервантів і маргарину. Яку саме паску рекомендує Монро дивіться відео.

З приводу віри сама Монро розповіла: «Я вірю у вищу силу справедливості. Я вірю в себе. Я вірю, що все не випадково».

Травесті-діва України також згадувала про дитинство, як її родина готувалася до світлого свята Великодня і випікала паски.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.