Україна за ціною Туреччини: де в цьому році можна відпочити не виїжджаючи з країни і скільки це коштує?

З огляду на те, що кордони багатьох курортних країн частково або повністю закриті для українців, багато людей в цьому році розглядають локальний туризм. Що це і з чим його їдять?

Тут же все згадали про те, що в Україні є два моря – Азовське і Чорне.

Відзначимо, всі ціни, вказані в статті, взяті з сайту бронювання Booking і є актуальними на початок червня 2021 року.

Популярні курорти Азовського моря 2021

Бердянськ

Бердянськ
Бердянськ

Бердянськ – один з найпопулярніших курортів на узбережжі Азовського моря. Дістатися туди можна з будь-якої точки країни як громадським транспортом, так і на машині.

Якщо брати середній за ціною готель на тиждень на двох чоловік з обідом і сніданком, то віддати доведеться від 9 до 12 тисяч гривень.

Хостели без харчування коштують від чотирьох тисяч гривень за тиждень на двох осіб.

Ця інформація за даними сайту бронювання Booking.

Booking в Бердянську
Booking в Бердянську

Кирилівка

Кирилівка
Кирилівка

Кирилівка – ще один популярний курорт. Теплий клімат, доглянута місцевість, чистий пляж, тепле море щороку приваблюють сюди сотні туристів із сусідніх країн. Тут відсутня будь-яка промисловість, тому ви повною мірою зможете насолодитися цим курортним місцем. Це місце підійде для людей, які люблять природу. Але і готелі тут теж є.

До слова, Кирилівка має багато цікавих локацій для того, щоб зупиниться в наметі.

Маріуполь

Маріуполь
Маріуполь

Маріуполь – місто в Донецькій області, в якому купальний сезон відкривається в середині травня. Вартість хостелів на двох не тиждень без харчування – від трьох тисяч гривень.

Популярні курорти Чорного моря 2021

Білгород-Дністровський

Білгород-Дністровський
Білгород-Дністровський

Білгород-Дністровський – найбільша фортеця України. Глибоке море, є пам’ятки. Відмінне місце, щоб відпочити з сім’єю. За хостел на тиждень тут ви заплатите 3-5 тис грн за двох, а ось за готель зі сніданком і обідом – від дев’яти до 12 тис гривень. Чим вище рівень готелю, тим дорожче.

Чорноморськ

Чорноморськ
Чорноморськ

Чорноморськ – місто, яке протягом довгих років є центром відпочинку. Саме тому в цьому році вартість житла тут трохи піднялася. За готель 4-5 зірок парі доведеться заплатити від 12 тисяч гривень. До слова, бронювати краще заздалегідь. У 2021 році тут також очікується ажіотаж.

Затока

Затока
Затока

Затока – це місто, яке розташоване на березі Чорного моря, воно відоме як центр відпочинку в Україні. Влітку тут дуже жарко, однак рятує величезна кількість водних атракціонів і аквапарків. Відмінне місце для відпочинку з сім’єю або в компанії друзів.

Гірськолижні курорти в Україні 2021

Буковель влітку 2021
Буковель влітку 2021
Синевир влітку 2021
Синевир влітку 2021
Розваги в горах влітку
Розваги в горах влітку

Так, влітку туристи теж їдуть в гори. У Буковелі температура повітря в червні: + 19 ° вдень, + 15 ° вночі. Драгобрат може похвалитися такою ж температурою. Однак гірськолижний курорт тут влітку закритий. Ви можете насолодитися природою, піднятися в гори, побувати на озері Синевир, провести час близько місцевих гірських річок і водоспадів.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.