Свята та вихідні в липні 2021 року: коли відпочиваємо і чи буде довгий уїк-енд?

Зараз, в самому розпалі літа, людям, які працюють і не мають наміру йти у відпустку, дуже хочеться швидше довгих вихідних.

Ми дізналися, чи заплановані вони на липень 2021 року.

Свята в липні 2021

День Преподобного Феодосія Печерського: який церковне свято 16 травня і які в цей день прикмети?
Свята в липні 2021

На цей місяць заплановано День військово-морських сил. Це свято є офіційним і загальнодержавним, однак не передбачає додаткового вихідного дня або скорочення робочого дня.

Крім того, в липні традиційно своє професійне свято відзначають бухгалтери та працівники торгівлі. А в кінці місяця буде прекрасне свято – Міжнародний день дружби. Однак, жодна з цих дат не є “червоної “, і не дає українцям додатковий вихідний день.

Вихідні в честь свят хочуть скасувати

Кілька місяців тому у Верховній Раді обговорювали те, щоб скасувати перенесення свят, які потрапляють на вихідний. Так, зараз, наприклад, діє така практика, що якщо державне свято припадає на вихідний, то перший після нього робочий день також є вихідним.

Однак народні обранці вважають, що така практика вже застаріла, і зовсім недоречна для застосування в наших реаліях. Поки що ця ідея залишається на рівні законопроекту, і її ще не реалізували. Але, тим не менш, автори цієї ідеї вже нарвалися на критику, мовляв, хочуть забрати у людей вихідні. А як ви до такого ставитеся?

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?