Сильні магнітні бурі сколихнуть планету: коли найнебезпечніші дати?

У період магнітних бур у метеозалежних людей різко змінюється самопочуття. Тому до них потрібно бути готовими і знати календар спалахів на сонці.

Метеозалежні люди діляться на два типи – ті, хто страждають від головного болю, тиску і стресів від спалахів на сонці. І ті, хто навпаки стають спокійнішими і стабільними в цей період. Однак факт залишається фактом – під час таких явищ дуже багато змінюються, стають менш або більш продуктивними.

Астрологи і метеорологи передбачили, що найближчим часом на сонці будуть серйозні магнітні бурі, і вивели календар найбільш небезпечних дат.

Магнітні бурі сколихнуть землю: календар найбільш небезпечних дат

Магнітні бурі сколихнуть землю: календар найбільш небезпечних дат
Магнітні бурі сколихнуть землю: календар найбільш небезпечних дат

Згідно з інформацією Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця, ФІАН, перший раз магнітна буря трапиться 4 липня, а наступного удару слід чекати вже 12-13 числа.

Чим небезпечні магнітні бурі?

Магнітні бурі
Магнітні бурі

Щоб оцінити ризик цього явища, потрібно спочатку зрозуміти що є магнітна буря. Це такий вид активності, коли на околицях планети зустрічаються потоки сонячного вітру.

Оскільки ці потоки мають досить потужну силу, вони взаємодіють з магнітосферою планети Земля, і відбуваються магнітні бурі.

Як наслідок – у людей з високим рівнем чутливості до перепадів температур і зміни фази Місяця скаче тиск, починаються сильні головні болі, мігрень і так далі.

Геомагнітна буря може тривати від кількох годин до кількох днів поспіль.

Коли дане явище проходить, все повертається на свої місця. Тому важливо заздалегідь дізнатися коли дати бур, щоб бути готовим до власної зміни настрою і перепадів в самопочутті.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.