Ще один російський актор в чорному списку: Зірці серіалу “Вулиці розбитих ліхтарів” заборонили в’їзд в Україну

Актор Оскар Кучера потрапив в так званий "чорний список" Прикордонної служби України. Тепер його не можна побачити тут.

На думку оперативників, він становить загрозу національній безпеці, тому ніяким чином актор серіалу “Вулиці розбитих ліхтарів ” не зможе потрапити на територію України. Про це стало відомо 30 червня.

Сьогодні, 30 червня 2021 року зірка “Вулиць розбитих ліхтарів” вилітав з України рейсом “Київ – Варшава”

Оскар Кучера
Оскар Кучера

Прес-центр Державної прикордонної служби України повідомив, що рішення про заборону в’їзду в країну було прийнято прямо на пункті пропуску “Жуляни “. У цей момент російський актор якраз повертався на свою батьківщину.

Слід зазначити, що актор Оскар Кучера мав вигляд на проживання в Україні.

Представники прикордонної служби визначили, що Кучера відвідував півострів Крим без перетину офіційної державного кордону, що є приводом для заборони в’їзду в Україну.

Тепер Оскар Кучера не зможе приїжджати в Україну мінімум три роки

Оскар Кучера
Оскар Кучера

Наявний вид на проживання, який був у актора вже давно, прикордонники планують анулювати в найближчі терміни.

Нагадаємо, 46-річний актор з Росії Оскар Кучера відомий по участі в серіалах “Вулиці розбитих ліхтарів ” і “Солдати “. Актор також був ведучим в російському шоу “Зірки зійшлися “, де він працював в парі з Лерой Кудрявцевої.

Нагадаємо, в кінці червня 2021 року СБУ заборонила Філіпа Кіркорова в Україні. Був заблокований не тільки в’їзд артиста в цю країну, а й показ програм, шоу, кінофільмів, серіалів та інших медіа продуктів з його участю.

Уже через кілька днів Служба безпеки України переглянула це рішення і зняла заборону з Кіркорова по українським каналам. Мотивацію своїх рішень вони не коментували.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.