Імперія, Мадонна і Принц: як українці називали своїх дітей у 2021 році

Які імена серед новонароджених українців були найпопулярнішими у 2021 році, а які найкреативніші? Читай далі в матеріалі.

Як показує статистика, з кожним роком в Україні все частіше називають дітей незвичайними іменами. Часто креативні імена дітей мають іноземне походження. Деякі називають новонароджених древніми іменами. А буває й таке, що ім’я дитини – це просто політ фантазії батьків.

Як в Україні називають дітей
Як в Україні називають дітей: топ самих незвичайних імен

15 липня поточного року прес-служба Міністерства юстиції України на офіційній сторінці в Фейсбук опублікувала список найпопулярніших, а також незвичайних імен, які дали українці своїм дітям в першому півріччі 2021 року.

Серед найпопулярніших жіночих імен лідирує класика: Анна, Софія, Марія, Вікторія, Дар’я, Вероніка, Поліна. Найпопулярнішими чоловічими іменами стали: Артем, Олександр, Максим, Богдан, Назар, Дмитро.

Как в Украине называют детей: топ самых необычных имен
Як в Україні називають дітей: топ самих незвичайних імен

Дітей з креативними іменами теж чимало. Так, найбільш незвичайними жіночими іменами в 2021 році стали: Октавія, Феліція, Мелісса, Божена, Весняна, Каміль, Кассандра, Мальвіна, Санта, Квітослава, Сапфира, Тиша, Юнона, Афіна, Есмеральда, Мадонна, Жасмин, Іскра, Златослава, Квітка , Імперія, Росинка, Флорентина, Герда, Мелодісон, Іллінка, Аврора.

Серед креативних і рідкісних імен для хлопчиків зустрічаються такі: Ахіллес, Ізмаїл, Принц, Одіссей, Тамерлан, Осман, Соломон, Еней, Цар, Мойсей, Народжений, Варфоломій, Куонг Кионг, Сулейман, Ксенофонт, Златослав.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.