Коли почнеться бабине літо 2021: синоптики дали прогноз

В Україні в цьому році осінь настала строго за графіком - з першого вересня в різних регіонах почалися дощі, рвучкі вітри і грози.

Однак любителі тепла і спеки не були готові до такої зміни погоди, тому з нетерпінням чекають коли почнеться бабине літо 2021 Україна. Синоптики пообіцяли, що в цьому році осінь і зима не будуть такими аномальними, як раніше.

Якщо проаналізувати прогноз погоди по Україні з сайту Gismeteo, перша половина вересня буде холодною і мокрою. Практично по всій території України до 14-15 числа буде холодно, тому не ховайте дощовики, теплі речі і парасольки.

Потім атмосферний фронт змінюється і в Україну приходить бабине літо. Однак навіть в той час не варто очікувати сильної спеки. Ночі будуть стає трохи тепліше, а час від часу будуть заморозки.

Днем протягом тижня буде висока температура, +20 і вище, а в другій половині вересня знизиться, але не сильно.

Народний календар осінь
Народний календар осінь

Нижче дивіться прогноз погоди для міст з різних куточків країни: Києва, Львова, Дніпра, Одеси, Харкова.

До слова, синоптики прогнозують, що листопад 2021 буде холодним. Уже в другій половині листопада Україну накриє сніг, будуть рясні опади. Однак сніг швидко розтане, і практично до нового року погода буде морозною і сухий.

Прогноз на зиму 2021

Народний синоптик Леонід Горбань зазначає, що зима цього року буде сніжна і холодна. Цього любителі кататися на гірках і лижах дуже чекають.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.