Екстрасенс передбачила, чим закінчиться війна в Україні

Відома на теренах Мережі екстрасенс і таролог Людмила Хомутовська передбачила, чим закінчиться війна в Україні. Це питання хвилює мільйони українців, які вірять у швидку перемогу над ворогом.

Людмила Хомутовська прийшла до естрасенсорики після того, як пережила клінічну смерть. Саме ця подія у житті жінки відкрила здібності бачити те, чого не бачать інші. З початком війни Людмила сконцентрувала свій дар саме на військових прогнозах. Так, екстрасенс прогнозує перемогу Україні, а на росію чекає поразка, але термінів вона не називає. Карти Таро підказують Хомутовській, що до кінця 2022 року бойові дії не завершаться, а прильоти торкнуться і західної частини країни.

На Ютуб-каналі “Люкс ФМ” Людмила Хомутовська за розкладом Таро відповіла на запитання, на що чекати українцям на День незалежності 24 серпня.

Це буде досить тяжке свято. Три карти говорять про максимальну напругу. Чи будуть обстріли? Я думаю, що будуть. Чи буде активізація на фронті? Буде. Досить важким буде день для України. Це запланована акція з боку росії, щоб зробити картинку для свого телебачення та підбадьорення своєї армії

, – передбачила екстрасенс.

Екстрасенс передбачила, чим закінчиться війна в Україні
Екстрасенс передбачила, чим закінчиться війна в Україні

Також Хомутовська заспокоїла українців прогнозом щодо фінансового добробуту – серйозного погіршення не буде, держава підтримає народ, а покращення нас чекає через рік.

Прогноз експерта про майбутнє України через 5 років:

Україна створить союз, і Україна буде центром цього союзу. Через 5 років Україна може входити до п’ятірки найкращих армій світу. У нас зміниться інформаційний простір. Ми будемо країною, що розвивається, причому дуже швидко розвивається. Україна буде на гребені.

За словами екстрасенса, через 5 років країна не доросте до рівня США, Канади, Швейцарії, але стрімко йтиме в цьому напрямку.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.