Ектор Хіменес-Браво покинув молоду кохану через війну: “Тут я почуваюся потрібним”

24 лютого 2022 року телезірка та шеф-кухар зустрів на своїй батьківщині, в Колумбії разом із таємною коханою. А нещодавно 50-річний Ектор Хіменес-Браво оголосив, що залишає молоду дівчину та вирушає на передову.

Зірка програми “Майстер Шеф” набув популярності в Україні завдяки телепроекту. Окрім ресторанів та телешоу Ектор займається організацією благодійних обідів для ВІП-персон, на які запрошують впливових людей. Шеф-кухар готує меню, відомі ведучі та співаки розважають гостей. На таких вечорах вдається зібрати чималі суми для нашої армії та постраждалих від війни. За словами телезірки, початок війни він зустрів у Колумбії разом із мамою та своєю коханою, з якою поки що не хоче знайомити глядачів. Пізніше пара переїхала ближче до України – в Польщу. А коли мер Києва дозволив повертатися до столиці, Ектор залишив кохану у Польщі, а сам поїхав до України.

Ектор Хіменес-Браво кинув молоду кохану і зібрався на фронт
Ектор Хіменес-Браво кинув молоду кохану і зібрався на фронт

До речі, про нові стосунки 50-річного Ектора стало відомо взимку. Особистість дівчини майстершеф поки не розголошує, тільки показує потайливі фото, зроблені в напівоберт чи здалеку. Поки що відомо кілька фактів: це молода брюнетка з довгим волоссям. У коментарях під публікаціями фанати гаряче сперечаються, хто ж обраниця Ектора. Хтось бачить в образі таємничої дівчини Злату Огнєвич, а хтось впізнає учасницю “Майстер Шеф” Катерину Пєскову. Не втрачають нагоди згадати шеф-кухареві, що він, ймовірно, занадто старий для такої юної дівчини, мало хто вірить у їхнє щире кохання. Нещодавно Ектор Хіменес-Браво опублікував пост, у якому розповів про чудову ініціативу.

Якщо бути відвертим, то у хлопців на фронті біда з їжею, всі про гаряче і домашнє лише мріють.

Ектор організовує виробництво гарячих борщів швидкого приготування, щоб наші захисники їли гарячу та корисну їжу.

Це хвилююча подія і точно наблизить перемогу – впевнений, ви підтримаєте нас. Особисто буду їздити Миколаївщиною, Харківською та Донецькою областями, годувати хлопців борщем та привозити продукти, щоб у них все було готове для борщу.

Читачі були натхненні такою ініціативою та підтримали Ектора.

  • Екторе, дякуємо вам за ваш внесок у перемогу України!
  • Ви справжній українець за духом! Пишаємось такими достойними людьми як Ви.
  • І до Запорізької області обов’язково приїжджайте!!!! Нашим хлопцям теж не завадило б борщу!
  • Екторе, ви викликаєте більше поваги, ніж деякі так звані “патріоти”. Щиро дякуємо вам за любов до України!

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.